Despre Livrare

Vă recomandăm să grupați toate produsele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, iar în această situație se aplică taxa de transport pentru cele două comenzi dinstincte.

Cât costă Transportul?

Pentru comenzile mai mari de 250 lei, transportul este gratuit. 

Având în vedere că extindem gama noastră de produse și disponibilitatea acestora, comanda dvs. poate fi livrată în mai multe colete. Cu toate acestea, nu se percep taxe suplimentare în cazul în care comanda este expediată în acest fel.

Cât durează livrarea?

Comanda dvs. va fi livrată în termen de 1-7 zile lucrătoare din momentul expedierii comenzii, excepție făcând situațiile extraordinare (calamități naturale, localități închise din cauza pandemiei etc) sau Sărbătorile Legale.

Ce se întâmplă dacă nu sunteți acasă când vine curierul?

În cazul în care nu sunteți la adresa de livrare când ajunge curierul, se va face o nouă încercare a doua zi. Dacă și aceasta eșuează, coletul va fi depozitat pentru o perioadă foarte scurtă în depozitul local al curierului, apoi va fi returnat automat către ATELIERULDECADOURI.RO. Vom considera această comandă ANULATA și nu vom mai încerca livrarea coletului din nou.

Produs adaugat la Favorite
Produs adaugat pentru comparare

Acest site foloseste cookies. In cazul in care continuati sa utilizati site-ul nostru sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor Vezi detalii